Privatumo politika

 


1. Bendrosios nuostatos
1.1. Privatumo politika reglamentuoja UAB "Autožara" (įmonės kodas 302677452) elektroninės parduotuvės (toliau www.megatlonas.lt) ir www.megatlonas.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2. UAB "Autožara", administruojanti elektroninę parduotuvę www.megatlonas.lt, yra registruota valstybinėje duomenų apsaugos inspekcijoje. Asmens duomenų valdytojo kodas: P6277.
1.3. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymas.
1.4. Naudodamiesi elektronine parduotuve sutinkate, kad www.megatlonas.lt Jūsų asmens duomenis valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje nustatytomis priemonėmis ir tvarka.
1.5. www.megatlonas.lt vadovaujasi šiais žemiau nurodytais asmens duomenų tvarkymo principais:
1.5.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;
1.5.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai;
1.5.3. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai;
1.5.4. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė;
1.5.5. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
1.6. Naudotis elektroninės svetainės paslaugomis gali:
1.6.1. Visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus;
1.6.2. Juridiniai asmenys;
1.6.3. Visų aukščiau nurodytų asmenų įgalioti atstovai.
2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1. www.megatlonas.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų Asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita elektroninės parduotuvės užsakymo metu nurodyta informacija), renkami ir tvarkomi tam, kad:
2.1.1. Apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.1.2. Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.1.3 Išspręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.1.4. Įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
3. Asmens duomenų perdavimas tretiesiems asmenims
3.1. Kliento Asmens duomenys yra neteikiami tretiesiems asmenims, išskyrus šiuos atvejus:
3.1.1. Lietuvos Respublikos įstatymų ir teisės aktų numatytais atvejais kompetentingoms institucijoms.
3.1.2. Asmens duomenys (vardas, pavardė, pristatyto adresas, telefono numeris, el.paštas) būtų perduodami Partneriams vykdant Kliento užsakymą, pateiktą Elektroninėje parduotuvėje.
4. Registracijos pateikimo taisyklės
4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikia netikslius, melagingus ar klaidingus duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti kliento galimybes naudotis elektronine parduotuve.
4.2. Jūs turite teisę keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.
5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai info@megatlonas.lt
6. Slapukai (angl. cookies)
6.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus svetainėje www.megatlonas.lt nurodytais kontaktais.
7. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
7.1 www.megatlonas.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami elektroninės parduotuvės puslapyje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi.

 

     Saugus naršymas

 

Saugų apsipirkimą internetinėje parduotuvėje Megatlonas.lt užtikrina vienas žymiausių pasaulyje saugaus ryšio SSL (angl. Secure Socket Layer) sertifikatas, kurį suteikė tarptautinis elektroninio parašo sertifikavimo centras Comodo. Naudojant SSL sertifikatą, informacija, siunčiama tarp lankytojo naršyklės ir Megatlonas.lt serverio, yra šifruojama.

 

Įsitikinkite, kad naršote saugiame puslapyje

Internetinio puslapio, apsaugoto SSL sertifikatu, adreso įvedimo juostos dešinėje pateikiamas ženkliukas (vaizduojama geltona spyna), patvirtinantis puslapio saugumą. Internetinėje parduotuvėje Megatlonas.lt SSL sertifikatu apsaugoti tie puslapiai, kuriuose įvedami vartotojų duomenys - prisijungimo puslapis, prekių krepšelio puslapis, prekių užsakymo puslapis ir pan. Sertifikato detales rasite jį paspaudę.

 

„Comodo“ sertifikatą naudoja tie, kuriems rūpi saugus ryšys. Daugiau informacijos: www.instantssl.com.

 

Megatlonas.lt nekaupia prisijungimo prie mokėjimo sistemų duomenų

Internetinės parduotuvės Megatlonas.lt pirkėjai prisijungimo prie elektroninės bankininkystės ar elektroninių mokėjimų sistemų duomenis įveda bankų puslapiuose, todėl Megatlonas.lt ši informacija neprieinama.